2106814266 esoteric@esoteric.gr Tymfristoy 17, Halandri Attikis

Αστεροειδής Vesta (Εστία)

Η Vesta αντιπροσωπεύει τη Θεά Εστία, είναι το σύμβολο της Ιερής και αιώνιας Φλόγας και της Οικογένειας, είναι ο φύλακας της εστίας και της εσωτερικής αλήθειας.

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ VESTA (ΕΣΤΙΑ)

Η Vesta αντιπροσωπεύει τη Θεά Εστία, είναι το σύμβολο της Ιερής και αιώνιας Φλόγας και της Οικογένειας, είναι ο φύλακας της εστίας και της εσωτερικής αλήθειας. Η Εστία είναι η εσωτερική μας Φλόγα, συνδέεται με την αφοσίωση, την δέσμευση, την υπηρεσία, τις θρησκευτικές ή πνευματικές πεποιθήσεις. Συνδέεται επίσης με την σεξουαλικότητα σε όλες της τις μορφές, την θυσία, τους φόβους και τις απαρνήσεις για κάποιον ανώτερο σκοπό, ώστε να υπάρξει προσωπική ολοκλήρωση. Η Ιερή φλόγα της Εστίας αντιπροσωπεύει, την εσωτερική φλόγα που οδηγεί στην πνευματική ανάπτυξη.

Η Vesta συμβολίζει τη σεξουαλικότητα πέρα από το σώμα, αναζητά την εσωτερική παρόρμηση που αντιμετωπίζεται με έναν αργό και εσωτερικό τρόπο. Είναι η πάλη ανάμεσα στην εσωτερική πνευματική τάση που υπάρχει και στις απατήσεις του εξωτερικού κόσμου. Σε έναν αστρολογικό χάρτη δείχνει τη συγκέντρωση της δύναμης και τη δυνατότητα της αφιέρωσης σε κάποιον σκοπό. Όπως και τον τρόπο που ξεδιπλώνει το άτομο την σεξουαλικότητα του. Δείχνει ουσιαστικά την αφιέρωση στην οικογένεια, πέρα από το γάμο ή τα κατεστημένα. Έτσι αστρολογικά, η Vesta αντιπροσωπεύει τόσο την πνευματικότητα όσο και την σεξουαλικότητα. Με θετικές όψεις, δηλώνει μια ψυχική ενέργεια και το σημείο που συνδυάζει τη σεξουαλική μας δύναμη, τη δημιουργικότητα, την ιερή αφοσίωση και την αποστολή να επιτύχει σε αυτή τη ζωή. Η Vesta δεν σημαίνει κατ ‘ανάγκη τη σεξουαλική πράξη, αλλά η συγκέντρωση αυτής της ενέργειας να θεραπεύσει ψυχικά και σωματικά, και να μας προεκτείνει σε συνύπαρξη με το πνευματικό μας πεδίο σε μια ανώτερη προσέγγιση με τον εσώτερο εαυτό μας.

Ο Αστεροειδης VESTA στα ζωδια

Βρείτε που βρίσκεται ο Αστεροειδής Vesta (Εστία) στον γενέθλιο αστρολογικό σας χάρτη εδώ

shutterstock_502851871

Vesta στον Κριό: Σε αυτό το ζώδιο φέρνει μια δυνατή ενέργεια αυτοίασης και παρορμητικότητας. Όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από τη Vesta στον Κριό γνωρίζουν καλά την ενέργεια της προστασίας, μπορούν και προστατεύουν εξίσου καλά τον εαυτό τους αλλά και τους όσους αγαπούν. Είναι ανεξάρτητοι και ξέρουν καλά τι ζητούν από τη ζωή. Δύσκολα συμβιβάζεται ένα άτομο με τη Vesta σε αυτό το ζώδιο, γι’ αυτό οι δεσμεύσεις που κάνει συνήθως δεν είναι μακροπρόθεσμες, όμως όταν αφοσιωθεί σε ένα σκοπό ή στην οικογένεια θα δώσει τα πάντα για να πετύχει. Με δυσαρμονικές όψεις, χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να προκαλέσει μεγάλες εντάσεις και αποκόπτει το άτομο λόγω της ανεξέλικτης παρορμητικότητας που έχει.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στον Κριό, με ένα κρύσταλλο Καρνεόλη.

Vesta στον Ταύρο: Εδώ η Vesta εργάζεστε με σταθερότητα και πίστη, τα βήματα που κάνει κάποιος μπορεί να είναι αργά, όμως είναι σταθερά και οδηγούν στην επιτυχία. Η δέσμευση είτε στην οικογένεια, είτε σε κάποιο ανώτερο σκοπό, γίνεται με αγάπη και φροντίδα, ο σεβασμός και πίστη σε ότι κάνουν δημιουργεί μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Η Vesta στον Ταύρο δεν εγκαταλείπει, χτίζει καθημερινά καλές βάσεις με γέρα θεμέλια. Η μεγάλη δημιουργικότητα που υπάρχει σε αυτή τη θέση οδηγεί το άτομο στην πνευματική ολοκλήρωση μέσα από την αφοσίωση. Με δυσαρμονικές όψεις, καλό είναι το άτομο να μην υποκύπτει σε ότι αφορά την ύλη, η εξάρτηση φέρνει συχνά παθήσεις στο σώμα λόγω της υπερβολής. Επίσης το άτομο δίνει χωρίς να παίρνει τίποτα σε αντάλλαγμα, σε σημείο που η ανισότητα στη ζωή του είναι πλέον εμφανέστατη.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στον Ταύρο, με ένα κρύσταλλο Πράσινο Νεφρίτη.

Vesta στους Διδύμους: Όποιος και αν είναι ο ανώτερος σκοπός που ακολουθεί πραγματοποιείται μέσω του λόγου, της επικοινωνίας και της έμπνευσης. Αυτή η γενέθλια θέση δίνει στο άτομο το χάρισμα του λόγου και τη σωστή χρήση της δονητικής των γραμμάτων. Μπορεί και εμπνέει τους άλλους να ακολουθήσουν και εκείνοι το δικό τους σκοπό και να ολοκληρωθούν μέσα από αυτόν. Τα άτομα με τη Vesta στους Διδύμους δεν πρέπει να σκέφτονται περισσότερο με τη καρδιά τους και λιγότερο με τη λογική. Η μόνη «παγίδα» οπού κρύβει αυτή η θέση είναι η ψυχρότητα που μπορεί να αναπτύξει ένα άτομο, όταν πέσει στην άβυσσο της λογικής, και χάσει πλέον το νόημα που έχει το πνευματικό του μονοπάτι. Οι δεσμεύσεις τείνουν να είναι αρκετές στη διάρκεια της ζωή ενός ανθρώπου, αυτό όμως γίνεται για να βρει το σωστό άτομο που θα μπορέσει να τον ολοκληρώσει μέσω της πνευματικής επικοινωνίας.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στους Διδύμους, με ένα κρύσταλλο Άκουα Μαρίνα

Vesta στον Καρκίνο: Η θέση αυτή η Vesta θεραπεύει μέσω της ενσυναίσθησης, το άτομο μαθαίνει να δέχεται τις φυσικές συνέπειες που υπάρχουν γύρω του, και μπορεί να προστατέψει τον ίδιο αλλά και τη δέσμευση που ακολουθεί. Όταν πρόκειται για τις δεσμεύσεις του προς την οικογένεια, θα κάνει τα πάντα για να τις υπερασπιστεί και θα προσφέρει ασφάλεια και επούλωση κάθε δύσκολης κατάστασης. Βοηθάει πολύ τους άλλους, όμως καμιά φορά στερεύει αν υπάρχουν αρνητικές όψεις. Η έννοια της θυσίας είναι καλά ριζωμένη μέσα του, γι’ αυτό δεν διστάζει να θυσιαστεί για ότι θεωρεί σημαντικό. Αφοσίωση μπορεί να έχει και την αρνητική της πλευρά, όταν υπάρξει προδοσία ή άδικη συμπεριφορά, το άτομο κλείνεται και αποκόπτεται για να ισορροπήσει τα συναισθήματά του.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στον Καρκίνο, με ένα κρύσταλλο Πράσινο Αβεντουρίνη.

Vesta στον Λέοντα: Στο ζώδιο του Λέοντα, η Vesta συμβολίζει τη δύναμη του πάθους και την αποφασιστική χρήση της Ιερής ενέργειας της Vesta. Η δημιουργικότητα, η ζεστασιά και η αγάπη του που δεν διστάζει να μοιράζεται, κάνει κάθε δέσμευση που αναλαμβάνει να λάμπει με το ζεστό του φως. Θέλει να εκφράζετε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μέσα από το πάθος που έχει μέσα του, και να έχει συνοδοιπόρους που τον κατανοούν και τον σέβονται. Όταν δημιουργεί οικογένεια είναι ρομαντικός, γεμάτος θέληση και ενθουσιασμό για κάθε δοκιμασία που θα υπάρξει στο δρόμο του. Με αρνητικές όψεις, μπορεί να αισθανθεί αδικημένος ή παραγκωνισμένος, και τότε βγάζει συναισθήματα υπερηφάνειας και εγωισμού. Αυτό που ψάχνει είναι η αναγνώριση των προσπαθειών του, αλλά και το πάθος που τον κάνει να νιώθει πάντα δυνατός.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στον Λέοντα , με ένα κρύσταλλο Ηλιόλιθου.

Vesta στον Παρθένο:  Η Vesta στον Παρθένο συμβολίζει τις Ιέρειες της Θεάς Εστίας, δείχνει τη θεραπεία αλλά και την αυτοθυσία που κάνει το άτομο που γεννιέται κάτω από αυτή την θέση της Vesta. Η αίσθηση του καθήκοντος όπως και η αφοσίωση που δείχνει το άτομο στη δέσμευση που ακολουθεί και μέσα στην οικογένεια, είναι μεγάλη και πολλές φορές καταλήγει να στερείται αρκετά, ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Η θέση αυτή, είναι η θέση της υπηρεσίας. Το άτομο πρέπει όμως να μάθει να απολαμβάνει τη ζωή και κάθε τι που κάνει και να απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή. Με αρνητικές όψεις, τείνει να γίνει τελειομανείς και να μην συγχωρεί λάθη ούτε στον εαυτό του αλλά ούτε και στους άλλους.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στον Παρθένο, με ένα κρύσταλλο Κιτρίνη.

 

shutterstock_721471657
shutterstock_681288901

Vesta στο Ζυγό:  Συμβολίζει την Ιέρεια της διπλωματίας και του συμβιβασμού, η οικογένεια, ο γάμος και κάθε δεσμεύσει που αναλαμβάνει πρέπει να περιέχει ενότητα και προθυμία.  Η ισορροπία στις σχέσεις και στην οικογένεια είναι πολύ σημαντική κάτω από αυτή τη θέση της Vesta, μόνο έτσι το άτομο μπορεί να ολοκληρωθεί και να μην βλέπει το θεσμό της οικογένειας σαν έναν αγώνα δρόμου. Οι προσωπικές ανάγκες του ατόμου πρέπει να συμβαδίζουν και να ισορροπούν με αυτές της οικογένειας και του σκοπού που ακολουθεί. Αλλιώς μπορεί να επηρεάσει το άτομο αλλά και τις σχέσεις του με αρνητικό τρόπο και να πάψει να υπάρχει πλέον η ενότητα και οικειότητα μεταξύ των μελών. Με αρνητικές όψεις, μπορεί να μεταδώσει αστάθεια, μεγάλες εναλλαγές στο ψυχικό κόσμο και ανταγωνιστικές σχέσεις μέσα στην οικογένεια.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στον Ζυγό, με ένα κρύσταλλο ροζ χαλαζία.

Vesta στο Σκορπιό: Η  Vesta στο Σκορπιό, δηλώνει την επούλωση και την αναγέννηση. Το άτομο που είναι γεννημένο κάτω από αυτή τη θέση, πρέπει να μάθει να ισορροπεί και να αναγνωρίζει πότε και πόσο πρέπει να δίνει την πολύτιμη ενέργειά του, σε καταστάσεις ή στο σκοπό που ακολουθεί. Πολλές φορές η Vesta εδώ δείχνει μια δυσαρμονία, περισσότερο εσωτερική, που όμως επηρεάζει την οικογένεια του ατόμου. Κάποιος μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ευάλωτος, κάτι που θα μπορούσε να καταλήξει να νιώθει ότι δεν έχει προσφέρει πολλά ή αντιθέτως ότι έχει προσφέρει υπερβολικά χωρίς αναγνώριση. Η συγχώνευση των ενεργειών του εσωτερικού πάθους αλλά και των καθημερινών αναγκών, είναι απαραίτητη εδώ, ώστε να επουλωθούν πληγές και τραύματα που επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο τη δέσμευση που ακολουθεί. Σε αυτό το ζώδιο η Vesta, τροφοδοτεί το άτομο με διάφορες σχέσεις κατά τη διάρκεια της ζωής του, βοηθώντας το να ισορροπήσει και να κατανοήσει αρκετά για τον εαυτό του και του άλλους, βρίσκοντας έτσι τη σχέση που θα σταθεροποιήσει και θα τον κάνει να νιώσει ασφαλείς αλλά και ποθητός.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στον Σκορπιό, με ένα κρύσταλλο Γρανάτη.

Vesta στον Τοξότη: Το άτομο εδώ δίνει ζωή και μορφή σε κάθε δέσμευση που θα ακολουθήσει. Έχει ανάγκη το πάθος, τη γνώση και πάντα να υλοποιεί κάτι καινούργιο για να μάθει να δίνει ζωή και μορφή σε ότι κάνει. Σε αυτή τη θέση δίνει το μάθημα πως η πνευματική ανάπτυξη είναι συνεχής και αιώνια. Αν και το άτομο που γεννιέται με τη Vesta στο Τοξότη, κάνει πολλές δεσμεύσεις στη ζωή του, όταν αφοσιωθεί κάπου δίνει όλη την αρμονική και θετική του ενέργεια. Με αρνητικές όψεις, μπορεί να παρασυρθεί από τις απόψεις του και τις δικές του ανάγκες και να γίνει αρκετά απόμακρος και φέρνοντας αρκετές εντάσεις στις σχέσεις του, ξεχνώντας πως το όραμα πρέπει να είναι κοινό.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στον Τοξότη, με ένα κρύσταλλο Μάτι της Τίγρης.

Vesta στον Αιγόκερω:  Η δικαιοσύνη και το πειθαρχημένο περιβάλλον, είναι κάτι που χρειάζεται απαραίτητος στις σχέσεις του, κρατά την ισορροπία και τη τάξη μέσα στην οικογένεια εκπληρώνοντας το καρμικό του χρέος. Είναι μια δύσκολη θέση για τη Vesta, γιατί εντείνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση του καθήκοντος που ούτως ή αλλιώς δίνει απλόχερα η Vesta και έτσι το άτομο μπορεί να φοβάται την συναισθηματική εμπλοκή στις σχέσεις του και να φαίνεται απόμακρο και αδιάφορο για τα συναισθήματα των άλλων. Τα άτομα αυτά συνήθως γίνονται πολύ απαιτητικά με τον εαυτό τους αλλά και τα μέλη της οικογένειάς τους, φροντίζοντας πάντα για τα υλικά αγαθά, όμως παραμερίζουν πολλές φορές την εσωτερική ολοκλήρωση.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στον Αιγόκερω, με ένα κρύσταλλο Αμέθυστου.

Vesta στον Υδροχόο: Η ενέργεια της Vesta εδώ συνδέεται με τη δημιουργία, την ένωση και την υποστήριξη. Το άτομο που γεννιέται κάτω από αυτή τη θέση, μπορεί και κατανοεί πως όλα αλλάζουν ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες που δημιουργεί η κάθε δέσμευση που αναλαμβάνει. Έχει ανάγκη την ελευθερία και την υποστήριξη στις απόψεις του και στα σχέδια που θέλει να υλοποιήσει. Οι σχέσεις του μπορεί να μην είναι σταθερές, προτιμάει να βλέπει τους γύρω του ίσους με κάθε άλλο ον, έχει ανάγκη την ισότητα και την επιζητεί με κάθε τρόπο. Αργεί να δεσμευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια. Με αρνητικές όψεις, μπορεί να αφοσιωθεί τόσο πολύ στη δέσμευση ή σε κάποιον σκοπό που να αποξενωθεί από τα άτομα που τον αγαπούν, και να μην κατανοεί τις ανάγκες τους, λόγο του περιβάλλοντα ζήλου προς το στόχο που έχει βάλει.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στον Υδροχόο, με ένα κρύσταλλο Μάτι της Τίγρης.

Vesta στους Ιχθύες: Η Vesta εδώ είναι πολύ τρυφερή και θεραπευτική για κάθε άτομο που συναναστρέφεται, και ιδιαίτερα με τα μέλη τη οικογένειάς της. Μπορεί και επουλώνει κάθε πληγή και θρέφει τα άτομα που αγαπάει με ένα μοναδικό τρόπο, προσφέροντάς τους γαλήνη και αρμονία. Το άτομο που γεννιέται με τη Vesta στους Ιχθύες, είναι πολύ διαισθητικό, έχει εσωτερική γνώση και μπορεί και αφυπνίζει εύκολα της συνείδησή του. Θέλει όμως προσοχή, γιατί με αρνητικές όψεις μπορεί να δώσει μια τάση απομόνωσης και μελαγχολίας στο άτομο, λόγω της πνευματικής δέσμευσης που έχει αναλάβει και να ζει ανάμεσα στις πνευματικές σφαίρες και όχι σε αρμονία με τις ανάγκες των άλλων. Σε αυτή τη θέση η Vesta δεσμεύεται υπερβολικά με το πνεύμα και λιγότερο με καταστάσεις και πρόσωπα. Τα άτομα αυτά είναι πολύ δοτικά αλλά πολλές φορές τα άτομα που είναι κοντά τους αισθάνονται μοναξιά, λόγω της απόστασης που υπάρχει στο πνευματικό πεδίο.

Κρύσταλλος: Ενισχύστε την ενέργεια της Vesta στους Ιχθύες, με ένα κρύσταλλο Μαύρης Τουρμαλίνη.

Yni31

Προγραμματίστε το προσωπικό σας ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας και για περισσότερες πληροφορίες

This post is also available in: English (Αγγλικα) Ελληνικα Français (Γαλλικα)

Close Menu
error: Content is protected! © 2021 Copyright Esoteric.gr | All Rights Reserved.