Ο Άρης στα στοιχεία

 Τι επιρροές έχει ο Άρης επάνω σας σύμφωνα με το στοιχείο στο οποίο βρίσκεται.

Ο Άρης στο στοιχείο του Νερού: Αν έχετε τον Άρη στο Καρκίνο, στο Σκορπιό ή στους Ιχθείς είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και διαισθητικοί. Ο Άρης εδώ γίνεται πιο νωχελικός και μειώνετε η ενεργητικότητά του, γι’αυτό και είστε ήρεμοι, πολλές φορές παθητικοί και χρειάζεται προσπάθεια για να γίνετε σκληροί όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια άσχημη κατάσταση. Βιώνετε την ζωή μέσα απ’τα συναισθήματα και την διαίσθησή σας.

Ο Άρης στο στοιχείο της Φωτιάς: Αν έχετε τον Άρη στον Κριό, στο Λέων ή στο Τοξότη έχετε μεγάλη ενεργητικότητα και παθιάζεστε με ότι καταπιαστείτε. Η ευφυΐα είναι κάτι που διαθέτετε και ξέρετε να τη χρησιμοποιείτε καλά, έτσι ώστε πάντα να παίρνετε αυτό που θέλετε από τους άλλους. Διαθέτετε μια ιδανική στρατηγική μέσω της οποίας μπορείτε να καταφέρετε πολλά και να κινείτε τα νήματα όπως εσείς θέλετε σε οποιονδήποτε τομέα.

Ο Άρης στο στοιχείο της Γης: Αν έχετε τον Άρη στον Ταύρο, στο Παρθένο, ή στον Αιγόκερω τότε έχετε σοφία, σταθερότητα και επιμονή. Είστε ρεαλιστικοί, εργατικοί, πρακτικοί, αποφασιστικοί και πραγματοποιείτε τους στόχους που βάζετε στη ζωή σας αφού δεν ονειροπολείτε και εργάζεστε σκληρά για να τα καταφέρετε.

Ο Άρης στο στοιχείο του Αέρα: Αν έχετε τον Άρη στους Διδύμους, στο Ζυγό, ή στον Υδροχόος έχετε κοφτερό μυαλό και γρήγορη σκέψη που χρησιμοποιείτε σωστά αφού ξέρετε ότι είναι το μεγαλύτερο προτέρημά σας. Προτιμάτε να λύνετε τις διαφορές σας και τα προβλήματα σας με πνευματικό τρόπο και όχι με βία. Μπορείτε και ασχολείστε με πολλά πράγματα συγχρόνως, έχετε πολλά ενδιαφέροντα και ταλέντα ιδιαίτερα προς τις τέχνες.

 

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη
Καθηγήτρια Εσωτεριστικών Σπουδών-Μεταφυσική Σύμβουλος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *