Νέα Σελήνη στον Καρκίνο- Η Yang πλευρά του στοιχείου του νερού σε δράση

Mε κυρίαρχο στοιχείο σήμερα το Jen ή Yang νερό που αντιπροσωπεύει τη δυνατή εναλλαγή του νερού αλλά και το βάθος και τα μυστήρια που κρύβει, είναι μία μέρα η οποία σίγουρα θα φέρει στην επιφάνεια μία διαφορετική ενέργεια σε συνδυασμό με την Yang φωτιά που είναι επίσης ανεπτυγμένη σήμερα, οι δύο αυτές μεταμορφωτικές ενέργειες έρχονται πλέον σε μία τεράστια αντίφαση. Η κυριαρχία τις Yang ενέργειας δίνει μεγάλη δύναμη σήμερα στη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, που έρχεται μέσω του Yang νερού να μας τραβήξει στο βάθος του και μέσα από αυτό να έρθουμε στην επιφάνεια και να φέρουμε μαζί μας την αλλαγή.

Η δυσκολία που φέρνει μαζί του το Yang νερό είναι η ορμητική του φύση και ότι δύσκολα μπορεί και σταματάει, ακόμα και στα εμπόδια που βρίσκει, όμως η ορμητική ροή του μπορεί να πάρει τα πάντα στο πέρασμά του και αυτό να φέρει αρκετές απώλειες αν δεν είναι σε ισορροπία.  Η εσωστρέφεια του Yang νερού έρχεται σε αντίθεση με την Yang φωτιά σήμερα που είναι και αυτή έντονη και πλέον θα φέρει μία δυνατή σύγκρουση δυνάμεων, που όμως ιδιαίτερα ως προς τα συναισθήματα και ως προς αυτά τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε θα είναι πολύ δημιουργική, δημιουργώντας μία επαναστατική φύση και την ικανότητα ώστε να παραχθούν νέες ιδέες, βλέποντας διαφορετικά και ξεχωρίζοντας ότι εντυπωσιάζει απλά στην εξωτερική φύση με ότι το Yang νερό πραγματικά θεωρεί σπουδαίο.

Το Yang νερό έχει την ικανότητα να μπορεί να επεκτείνεται αλλά και να απορροφά και να αντιγράφει οποιαδήποτε πληροφορία, ιδιαίτερα η Yang πλευρά του μπορεί να αντανακλά τα πάντα, με ευστροφία καταφέρνει ότι θέλει, έχει μεγάλη δύναμη και πείσμα. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το στοιχείο έχουν πάρα πολύ μεγάλο πείσμα και δύναμη, ακόμα και αν το νερό φαίνεται να είναι αδύναμο, το νερό έχει τη δυναμική του Yang που του δίνει την ιδιότητα ώστε να μπορεί να έχει γρήγορες εναλλαγές, γι’ αυτό και αντιπαθεί αρκετά τη στασιμότητα. Η ευελιξία αυτών των ανθρώπων τους κάνουν πολλές φορές και πετυχαίνουν πολύ σπουδαία πράγματα, στο Yang νερό ανήκουν οι Bill Gates, Kate Middleton, Tom Cruise και Marlon Brando, που αν και φαινομενικά δείχνουν ήρεμες προσωπικότητες, είναι αρκετά ενεργητικές και μπορούν και πετυχαίνουν λόγω της προσπάθειάς τους, που πάντα επιτυγχάνεται όπως και οι στόχοι τους, γιατί ποτέ δεν σταματάνε μέχρι να φτάσουν στο σκοπό τους. Η  διαρκή εναλλαγή αλλά και ευελιξία που έχουν, είναι που κάνει αυτές τις προσωπικότητες να πετυχαίνουν, ακόμα και αν φαινομενικά δείχνουν διαφορετικοί, αν καταφέρουν εσωτερικά να διαχειριστούν την ενέργεια του Yang νερού, που μπορεί να τους φέρει κάποια απαισιοδοξία και αρνητικά συναισθήματα, καταφέρουν να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Σήμερα λοιπόν είναι αρκετά ανεπτυγμένη η Yang, έτσι χρειαζόμαστε περισσότερη ισορροπία, το μαύρο, το πράσινο και το καστανό χρώμα είναι τυχερά, ενώ το λευκό χρώμα αντιθέτως μπορεί να μην προωθήσει σωστά την εσωτερική ισορροπία. Σύμφωνα με το Tong Shu είναι μία καλή μέρα, η οποία προωθεί τον πλούτο, την ευημερία αλλά και γενικότερα τις σχέσεις, το τουρκουάζ, η τουρμαλίνη και ο σοδάλιθος είναι τυχερά πετρώματα, όπως και η λεβάντα και το ylang ylang, μπορούν να φέρουν την κατάλληλη ενέργεια σήμερα. Προτιμήστε αντικείμενα όπως βιβλία και σφαιρικά σχήματα, αποφύγετε τα κεριά και τον υπερβολικό φωτισμό.

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *