2106814266 esoteric@esoteric.gr Tymfristoy 17, Halandri Attikis

Ύπνωση-Η δύναμη του νου και το Mind control

Ο νους είναι ένα υπέροχο εργαλείο που έχει ο άνθρωπος και μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα πιστεύει με αυτόν.

Υπνωση-Η δυναμη του νου και το Mind control

Ο νους είναι ένα υπέροχο εργαλείο που έχει ο άνθρωπος και μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα πιστεύει με αυτόν, οι σαμάνοι τον παρομοίαζαν με λαβύρινθο, η μύηση του μαθητή από το δάσκαλο-σοφό σαμάνο γινόταν σε ένα κλειστό μέρος και σκοτεινό για να μπορέσει ο μαθητής να αντιμετωπίσει τους φόβους του αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό και να βρει την πραγματική του δύναμη και σοφία. Όντως ο νους είναι ουσιαστικά ένας λαβύρινθος που πρέπει πάντα μόνοι μας να αντιμετωπίσουμε ότι υπάρχει εκεί και να βρίσκουμε τη λύση και τη διέξοδο.

Η Ύπνωση είναι από τις πιο παρεξηγημένες τεχνικές, οι διάφοροι μύθοι που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, οι ταινίες και τα σενάρια του Hollywood έχουν επηρεάσει τους ανθρώπους πολύ απέναντι στην Ύπνωση τόσο που φοβούνται στο άκουσμα της λέξης και μόνο. Η αλήθεια βέβαια είναι τελείως διαφορετική και δεν υπάρχει καμία ομοιότητα με όσα μπορεί να έχετε δει να διαδραματίζονται σε διάφορα έργα και ταινίες.

Κατ’αρχήν στην διαδικασία της Ύπνωσης το υποκείμενο δεν κοιμάται, έχει συνείδηση τι ακριβώς συμβαίνει και μπορεί να αντιδράσει ανά πάσα στιγμή, η αίσθηση που νιώθει κάποιος όταν είναι σε κατάσταση Ύπνωσης είναι μια κατάσταση χαλάρωσης και ηρεμίας.

Αρκετοί συγχέουν την Ύπνωση με το Mind control, που συζητιέται αρκετά στις μέρες μας, το Mind control δεν έχει να κάνει με την Ύπνωση ακριβώς αλλά με ένα κλάδο της που ονομάζεται Μεταφυσική Ύπνωση που μαζί με άλλες τεχνικές κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της Ύπνωσης για κάποιον απώτερο σκοπό. Όπως όλα έτσι και η Ύπνωση έχει δυο πλευρές, κάποιος μπορεί να την χρησιμοποιήσει με τη θετική ή αρνητική της φύση. Για να επιτευχθεί βέβαια το Mind control χρειάζονται πολλά περισσότερα από μια απλή Ύπνωση, κανένας δεν θα πρέπει να φοβάται να μπει στη διαδικασία μόνο επειδή μπορεί να νιώθει ότι απειλείται από κάτι τέτοιο. Η Ύπνωση έχει πολλά οφέλη για το σύγχρονο άνθρωπο και μπορεί να βοηθήσει πολύ σε όποιο πρόβλημα και αν κάποιος έχει να αντιμετωπίσει.

Η Ύπνωση, τι είναι, τα είδη της και σε τι βοηθάει

Η Ύπνωση δεν ανακαλύφθηκε πρόσφατα, υπήρχε από την αρχαιότητα το μόνο που αλλάζει είναι η ονομασία! Στην Αρχαία Αίγυπτο, Αρχαία Ινδία και Αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιούσαν την μέθοδο αυτή κατά κόρον, όπως και πολλοί Ιερείς και Σαμάνοι της εποχής για θεραπευτικούς και μεταφυσικούς σκοπούς. Αλλά και στην νεότερη ιστορία μέχρι και σήμερα η Ύπνωση δεν σταμάτησε να χρησιμοποιείται, να μελετάται και να εξελίσσεται ανά τους αιώνες. Η Ύπνωση είναι μια μέθοδο που βοηθάει τον άνθρωπο σε τέτοιο βαθμό που καμιά άλλη μέθοδο ή θεραπεία δεν μπορεί.

Πόσα είδη Ύπνωσης υπάρχουν;

Υπάρχουν πολλά είδη Ύπνωσης, η Θεραπευτική Ύπνωση, η Αναδρομή, Η Μεταφυσική Ύπνωση και Η Προδρομή.

Η Θεραπευτική Ύπνωση είναι η λεγόμενη Υπνοθεραπεία. Η μέθοδο αυτή χρησιμοποιεί τη δύναμη της Ύπνωσης για θεραπευτικούς σκοπούς και αυτοβελτίωση του ατόμου.

Η Αναδρομή μέσω Ύπνωσης είναι μια μέθοδος που βοηθάει το άτομο να έρθει σε επαφή και να βιώσει ξανά παρελθοντικές καταστάσεις της τωρινής ζωής του ή κάποιας άλλης ζωής ,είτε επειδή το επιθυμεί το ίδιο το άτομο είτε για να ανακαλύψει αιτίες προβλημάτων που μπορεί να έχουν τις ρίζες του σε προγενέστερες καταστάσεις ή προηγούμενες ζωές, ώστε να τις θεραπεύσει.

Η Μεταφυσική Ύπνωση είναι η χρήση της Ύπνωσης για μεταφυσικούς λόγους, η αστρική προβολή είναι ένας απ’αυτούς. Βοηθά το άτομο να έρθει σε επαφή με ένα άλλο ανώτερο πεδίο, το Αστρικό πεδίο όπου μπορεί και βιώνει μια μεταφυσική εξωσωματική εμπειρία.
Τέλος έχουμε την Προδρομή ή Μελλοντική Ύπνωση που μας δίνει την δυνατότητα να δούμε μελλοντικές καταστάσεις και γεγονότα δηλαδή να δούμε και να προβλέψουμε το μέλλον.

Τι είναι η Ύπνωση;

Όταν είμαστε σε διαδικασία Ύπνωσης δεν κοιμόμαστε, βρισκόμαστε σε κατάσταση trance δηλαδή κατάσταση αλιωμένης πραγματικότητας, ένα πεδίο βαθιάς χαλάρωσης και ηρεμίας έχουμε πλήρη έλεγχο και συνείδηση. Όταν βρεθούμε σ’αυτήν την κατάσταση μπορούμε να έρθουμε σε βαθιά επαφή με το υποσυνείδητο (ασυνείδητο) αλλά και με το συλλογικό ασυνείδητο και να ανασύρουμε πληροφορίες και δεδομένα που συνειδητά μπορεί να μην ξέρουμε ότι υπάρχουν ή τα αγνοούμε.

Σε τι βοηθάει;

Μέσω της Ύπνωσης μπορούμε να έρθουμε σε καθαρή επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, να αποκτήσουμε αυτογνωσία, αυτοβελτίωση, να θεραπεύσουμε άσχημες ψυχολογικές καταστάσεις όπως η κατάθλιψη, τις διατροφικές διαταραχές, την αϋπνία, τις φοβίες, σεξουαλικές δυσλειτουργίες, το άγχος και τα συναισθηματικά κατάλοιπα, να μεταφερθούμε, να δούμε και να βιώσουμε ξανά κάποια παρελθοντική κατάσταση, να αποκτήσουμε μια εξωσωματική εμπειρία μέσω της αστρικής προβολής στο αστρικό πεδίο και να προβλέψουμε μελλοντικές καταστάσεις με μεγάλη ακρίβεια.

Προγραμματίστε το προσωπικό σας ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας και για περισσότερες πληροφορίες

Close Menu