2106814266 esoteric@esoteric.gr Tymfristoy 17, Halandri Attikis

AstroBeauty του μήνα-Σεπτέμβριος 2018

Ευνοεί αυτός ο μήνας την ανανέωσή σας; 

ΚΡΙΟΣ

Περνώντας το καλοκαίρι, μπορεί να σας άφησε κάποια ξηρότητα στο δέρμα, ιδιαίτερα στο πρόσωπό σας, και τώρα καλείστε με επιπλέον περιποίηση, να το επαναφέρετε στα φυσιολογικά του επίπεδα. Η χρήση υαλουρονικού οξέος, θα ενυδατώσει το δέρμα σας, χαρίζοντάς σας την σφριγηλότατα  και την ενυδάτωση που χρειάζεστε. Οι διακοπές, μπορεί να σας πρόσθεσαν κάποια περιττά κιλά, αλλάζοντας κατ’ επέκταση και την διάθεσή σας. Μην ανησυχείτε, μπαίνετε σε μία περίοδο που μπορεί να αλλάξατε τα πράγματα φέρνοντάς τα, στην μορφή που επιθυμείτε. Επομένως, η υγιεινή διατροφή, μπορεί να σας επαναφέρει σε φόρμα και να ανεβάσει την ψυχολογία σας, εφόσον είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε κάποιες διατροφικές σας συνήθειες, έτσι και αλλιώς ο Ερμής είναι σύμμαχός σας αυτό το μήνα και θα σας ενδυναμώσει. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες επεμβάσεις ευνοούνται τον Σεπτέμβριο, συμβουλευτείτε τον κατάλληλο γιατρό, ο οποίος μπορεί να σας προτείνει με υπευθυνότητα, τι ακριβώς χρειάζεστε. Η ανανέωση και οι μικροεπεμβάσεις στο πρόσωπο, σας ενδιαφέρουν περισσότερο, αλλά μην προβείτε σε υπερβολές, διότι μπορεί να το μετανιώσετε στην πορεία. Ανοίγονται, νέα πράγματα μπροστά σας από την αρχή του μήνα, αυτό μπορεί να σας προκαλέσει κάποιο άγχος, μέχρι να κατασταλάξετε στο νέο σας πρόγραμμα. Νέες αθλητικές δραστηριότητες, θα σας απαλλάξουν από ένα μεγάλο μέρος του στρες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Από την αρχή του μήνα, η ψυχολογία σας, μεταβάλλεται και παρουσιάζει μία μικρή πτώση. Η αλλαγή αυτή, επηρεάζει τις διατροφικές σας συνήθειες, ο κίνδυνος που παραμονεύει, είναι να πάρετε κάποια παραπάνω κιλά και να μην αισθάνεστε καλά με το σώμα σας. Βάλτε σε ένα πρόγραμμα την διατροφή σας και εντάξτε στην ζωή σας, την υγιεινή διατροφή και την γυμναστική. Οι θερμίδες που καταναλώνετε, θα πρέπει να είναι μειωμένες, αποφύγετε λιπαρές τροφές και πιείτε περισσότερο νερό. Η Αφροδίτη αυτό το μήνα, τονίζει την ανάγκη να ανανεώσετε την εξωτερική σας εικόνα, κάνοντάς σας όμως, υπερβολικούς κάποιες φορές. Οι αποφάσεις, που θα πάρετε και η δράση που θα αναπτυχθεί, πάνω στον τομέα της υγείας σας, θα ενισχύσουν την υπευθυνότητά σας. Αν επιθυμείτε να κάνετε κάποια επέμβαση λιποαναρρόφησης, ο μήνας αυτός δεν την  ευνοεί, αλλά μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη μέθοδο και τον γιατρό που θα σας αναλάβει. Θυμηθείτε, πριν οποιαδήποτε απόφαση, θα πρέπει να έχετε κάνει μία πολύπλευρη εξέταση και να είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Από τις 9/09, η Αφροδίτη θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα ακολουθήσετε πιο πιστά, μια σειρά αισθητικής φροντίδας. Ο καθαρισμός προσώπου, θα σας προσφέρει την ενυδάτωση και την λάμψη που χρειάζεστε, ο σχηματισμός φρυδιών και οι θεραπείες χειλιών, μπορούν αυτό το μήνα να αναδείξουν την δυναμική σας προσωπικότητα, η αυτοπεποίθηση σας θα ενδυναμωθεί με την αισθητική συμμετοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Σεπτέμβριος, αρχίζει με μικρές δυσκολίες στον τομέα της υγεία σας και θα πρέπει να δείξετε την ανάλογη προσοχή. Το άγχος, μπορεί να σας έχει καταβάλλει και σας ωθεί σε αλλαγές διατροφικών συνήθειων. Προστατέψτε τον εαυτό σας, από κακές συνήθειες και κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις που απαιτεί η υγεία σας, επικεντρώνοντας την προσοχή σας στον αυχένα και στους ώμους σας. Από τις 9/09 ο Πλούτωνας σας βοηθάει δυναμικά, να απομακρύνετε αρνητικές συνήθειες, βάζοντάς σας σε ένα πιο σταθερό πρόγραμμα. Αισθητικές επεμβάσεις αυτό το μήνα, χρειάζονται μία δεύτερη γνώμη, πριν προχωρήσετε. Περιποιηθείτε περισσότερο τα δόντια σας, θα σας χαρίσει ένα όμορφο χαμόγελο και ταυτόχρονα θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας. Το σώμα σας, επίσης έχει την ανάγκη να ασχοληθείτε μαζί του και να του δώσετε την ανάλογη προσοχή. Επιλέξτε, τα χόμπι που θα σας χαλαρώσουν και θα σας προσφέρουν την ευεξία που χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας, αυτό το μήνα, εντείνει την επιθυμία να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να γίνετε πιο ερωτικοί και γοητευτικοί. Αυτό όμως, μπορεί να σας παρασέρνει σε αποφάσεις που ίσως δεν μπορείτε να στηρίξετε. Μην προβαίνετε σε κινήσεις, που είναι υπέρμετρες για σας και σας εγκλωβίζουν στο τέλος συναισθηματικά. Αποβάλλετε το άγχος και ισορροπήστε τις εσωτερικές συγκρούσεις, αναπτύσσοντας ενδιαφέροντα που θα σας δώσουν θετική ενέργεια. Αισθητικές επεμβάσεις, ανόρθωση ή προσθετική στήθους, θα ενδυναμώσουν την θηλυκότητα σας και θα  αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή σας. Αυτό το μήνα, θα αναβλύσουν σκέψεις που θα είναι πρωτότυπου χαρακτήρα και θα σας φέρουν τις αλλαγές που προσδοκάτε. Φροντίστε περισσότερο τα άκρα σας και ιδιαίτερα τα νύχια σας, αυτό θα σας χαρίσει μία καλαισθησία στα άκρα σας, επιλέξτε χρώματα και σχέδια που θα σας ανεβάσουν την διάθεση. Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών ή η προσθετική, θα ανανεώσουν την εξωτερική σας εικόνα και το μόνιμο μακιγιάζ, θα τονίζει τα χαρακτηριστικά σας και την γοητεία σας.

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, γεμίζουν την ζωή σας με αγχωτικές συνήθειες, οι οποίες με την σειρά τους σας απομακρύνουν από την φροντίδα του εαυτού σας. Αποφύγετε να εργάζεστε πολλές ώρες, γιατί μπορεί αυτό να φέρει προβλήματα στην υγεία σας και ειδικότερα στο στομάχι σας.  Αυτό το μήνα, αποφύγετε επεξεργασμένες τροφές, τηγανιτά, αλκοόλ, καφεΐνη και ταυτόχρονα χαλαρώστε τους ρυθμούς σας. Από τις 7/09, ο Κρόνος θα προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις και δυσκολίες, όμως το υπόλοιπο του μήνα, όλα μπορούν να πάρουν μία άλλη τροπή. Οι αποφάσεις  για επεμβάσεις, είναι κατάλληλες αυτόν τον μήνα, εφόσον θα έχει προηγηθεί ο έλεγχος που απαιτείται για αυτές. Ο Ήλιος, θα σας αναπτύξει την υπευθυνότητα και οι αποφάσεις σας, θα είναι πιο  κατασταλαγμένες. Οι αλλαγές που θα κάνετε, θα είναι ριζικές και θα εκπέμπει η λάμψη σας, στο γύρω περιβάλλον. Η ανόρθωση γλουτών, μπορεί να είναι σε πρώτο πλάνο των αναζητήσεών σας, όπως και η περιποίηση του προσώπου σας, ενυδατώστε την επιδερμίδα σας και αντιμετωπίστε με ενέσιμες θεραπείες τις ατέλειες που τυχόν έχουν εμφανιστεί τελευταία. Ο μήνας επομένως, θα κυλίσει δυναμικά στην ζωή σας, με σύμμαχο την ομορφιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ουρανός αυτό το μήνα, σας φέρνει αντιμέτωπους με επιθυμίες και αποφάσεις, ενώ θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές, οι συνήθειες που υπάρχουν μέχρι σήμερα, δεν σας επιτρέπουν να κάνετε εύκολα τις αλλαγές που επιθυμείτε. Η υγεία σας, χρειάζεται προσοχή και κυρίως οι διατροφικές σας συνήθειες που επηρεάζουν τα έντερα. Μειώστε τα λιπαρά και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας προσφέρουν θετική ενέργεια και αποβάλλουν το άγχος. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, είναι έντονες για τα δεδομένα σας, αλλά θα επικρατήσουν πειθαρχημένες σκέψεις. Για όσους από εσάς επιθυμείτε να κάνετε μόνιμη αποτρίχωση προσώπου, ο μήνας αυτός το ευνοεί, θα σας δώσει ένα πιο λείο και λαμπερό πρόσωπο, προσοχή όμως στην επιλογή γιατρού. Τα προϊόντα προσώπου που χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να είναι όσο πιο φυσικά γίνεται, ώστε να μην επιβαρύνεται το δέρμα σας, φροντίστε να κάνετε peeling προσώπου τακτικά, θα καθαρίσει το δέρμα σας από τα νεκρά κύτταρα και θα καθαρίσει σε βάθος τους πόρους, δίνοντας σας περισσότερη λάμψη. Αποφύγετε επεμβάσεις, όπως lifting προσώπου, αντιθέτως αντικαταστήστε μια τέτοια επέμβαση, με πιο ήπιες θεραπείες και τεχνικές.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ποσειδώνας, αυτό το μήνα, θα σας ωθήσει να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση και με τον Δία σύμμαχό σας, μπορείτε να ξεπεράσετε τις αμφιταλαντεύσεις που μπορεί να βρίσκεστε το τελευταίο διάστημα και να προβείτε σε αποφάσεις, οι οποίες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας. Ο Σεπτέμβριος ευνοεί, τις χειρουργικές επεμβάσεις που έχετε στο πρόγραμμα να κάνετε, όπως και ότι άλλο έχετε επιλέξει ότι θα σας ανανεώσει και θα βελτιώσει την υγεία σας. Το σημείο που σας ενδιαφέρει περισσότερο, είναι το πρόσωπό σας, το οποίο πάντα θέλετε να το διατηρείτε άψογο. Ατέλειες, που τυχόν υπάρχουν θα θελήσετε να τις εκμηδενίσετε, όχι μόνο μέσω του μακιγιάζ, αλλά με πιο μόνιμα και δραστικά μέσα, μπορεί να επιλέξετε αυτό το μήνα για να προβείτε σε επέμβαση ρινοπλαστικής. Ευνοούνται επίσης και οι θεραπείες γύρω από τα μάτια, χρησιμοποιείστε αναπλαστικές κρέμες, που έχουν φυτικά συστατικά, που θα σας χαρίσουν μία απαλότητα και μία σφριγηλότατα στο πρόσωπό σας. Οι αλλαγές αυτές, θα αλλάξουν την διάθεσή σας και θα σας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση. Αυτό το μήνα, μπορείτε να εκφράσετε άφοβα τις επιθυμίες σας και να βγάλετε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, προς τα έξω. Η κοινωνικότητα, είναι για σας ένας στόχος και η ανανέωση της εικόνα σας, θα πρέπει να σας συνοδεύει. Συγκεντρωθείτε, στις προσδοκίες σας και αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες, οι οποίες θα μπουν εμπόδια στην λάμψη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το μήνα, μείνετε εγκρατείς στις επιθυμίες και στα θέλω σας, η γοητεία σας, είναι ένα στοιχείο που σας χαρακτηρίζει έντονα στο κοινωνικό σύνολο, όμως πρέπει να απομακρύνετε το άγχος, από την καθημερινότητα σας και να αποφύγετε εντάσεις που εμφανίζονται στις προσωπικές σας σχέσεις. Απασχοληθείτε καλύτερα, με αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αποσυμφορίζοντας την συναισθηματική σας κατάσταση. Ελέγξτε, την υγεία σας, κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις, προσέξτε συγκεκριμένα τις ορμονικές διαταραχές, που μπορεί να υπάρχουν, προκαλώντας ευαισθησίες στα γυναικολογικά σας και στο νευρολογικό σας σύστημα. Η διάθεσή σας, θα είναι αρκετά φορτισμένη της πρώτες μέρες του μήνα, μην παραμελείτε την εξωτερική σας εμφάνιση. Μετά 11/09, τα πράγματα παίρνουν νέα τροπή, ο Άρης σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, η ανανεωμένη σας εμφάνιση, είναι πλέον απαραίτητη για να κατακτήσετε όσα επιθυμείτε. Η απόφαση, να χάσετε τα περιττά κιλά, που πήρατε στην περίοδο διακοπών και το πρόγραμμα που επιβάλετε στον εαυτό σας, είναι πιο πειθαρχημένο και μπορείτε να τα καταφέρετε. Η γυμναστική, είναι σύμμαχος της ευεξίας που έχετε ανάγκη, η περιποίηση του προσώπου, αλλά ταυτόχρονα και του σώματος ευνοούνται, όπως οι θεραπείες λιποδιάλυσης, που θα σας βοηθήσουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, συμπληρώνοντας και άλλους τρόπους αντιμετώπισης όπως η  διακοπή του καπνίσματος και η μείωση κατανάλωσης του καφέ και του αλκοόλ. Ασχοληθείτε, με το σώμα και το δέρμα σας, βγάζοντας την θηλυκότητά σας προς τα έξω δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περνώντας στην μετάβαση από την χαλάρωση των διακοπών, στις δραστηριότητες της καθημερινότητας, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε σε πιο γρήγορους ρυθμούς, ώστε να προλάβετε να προχωρήσετε εκκρεμότητες που έχετε αφήσει πίσω. Όλο αυτό όμως, μπορεί να είναι αρκετά επίπονο για το σώμα σας, προσέξτε μην το επιβαρύνετε, φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο πρέπει. Την τάση αυτή, την ενδυναμώνει και ο Ουρανός, βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να κάνετε ιατρικούς ελέγχους, κυρίως που σχετίζονται με την καρδία, διότι η καθημερινή ένταση σας προκαλεί έντονο στρες, με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του οργανισμού σας. Αποφύγετε χειρουργικές επεμβάσεις και ιδιαίτερα αισθητικής φύσεως, διότι η Αφροδίτη και ο Άρης δεν ευνοούν κάτι τέτοιο αυτό το μήνα. Κινηθείτε ομαλά στην ανανέωση της εμφάνισής σας και μην προβείτε σε καινοτόμες ιδέες για την ομορφιά. Η περιποίηση των μαλλιών σας και η ενυδάτωσή τους, με μάσκες και κερατίνη, θα τους δώσουν την χαμένη τους λάμψη και κυρίως θα απομακρύνουν την ταλαιπωρία της θάλασσας και του ήλιου. Μια φυσική ενίσχυση στα νύχια σας με ακρυλικό ή gel, είναι απαραίτητη, προσφέροντάς σας πιο δυνατά νύχια και μεγαλύτερης διάρκειας μανικιούρ, φροντίστε να δώσετε στα νύχια σας το σχήμα που θα αναδείξει τα δάχτυλά σας. Η φροντίδα του σώματός σας, μπορεί να γίνει με τις κατάλληλες θεραπείες και τα ενυδατικά έλαια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αναζωογονώντας την ενέργεια και την υφή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής, αυτό το μήνα θα ενδυναμώσει τις σκέψεις σας, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σας μπερδέψει λίγο, για την εικόνα που θέλετε να προτάξετε προς τα έξω. Οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου, θα τονίσουν τα χαρακτηριστικά σας και θα σας δώσουν μία λάμψη. Χρησιμοποιήστε κρέμες και καλλυντικά που βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων, θα πρέπει να περιέχουν βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, δίνοντάς σας μία διαφορετική υφή στο δέρμα σας. Από τις 22/09 ο Ερμής θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τις επιθυμίες σας. Θα θελήσετε να βάλετε την άθληση στην καθημερινότητά σας και να ενδυναμώσετε τους μύες σας. Η άθληση για σας, είναι ένας τρόπος αναζωογόνησης και δεν πρέπει να την παραμελείτε. Η μέθοδος του βελονισμού, θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε πόνους, ισχιαλγίες και πονοκεφάλους. Η επιπλέον πρόσληψη νερού στην διάρκεια της ημέρας, θα σας βοηθήσει στην ενυδάτωση του δέρματος και στην απομάκρυνση τοξινών και περιττών κιλών. Προσέξτε, την διατροφή σας και να καταναλώνετε πολλά φρούτα και λαχανικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος σας ωθεί να αλλάξετε ριζικά την εικόνα σας, βάλτε σε τάξη τις επιθυμίες σας, διότι ο Άρης, θα σας φέρει ανακατατάξεις και ψυχολογικά δεν θα βρίσκεστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις. Προσέξτε περισσότερο το μυοσκελετικό σας σύστημα και κυρίως τις γάμπες, στα οποία έχετε μία ευαισθησία και κάντε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αποφύγετε επεμβάσεις που μπορεί να έχετε προγραμματίσει, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος, αλλά μπορείτε με ευκολία να κάνετε καλύτερη έρευνα, ώστε να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία για σας. Χρησιμοποιήστε κρέμες που μπορούν να τονώσουν το δέρμα σας και να συμβάλουν στην διαμόρφωση του κολλαγόνου, με συστατικά όπως το πράσινο τσάι, εκχύλισμα Ginkgo Biloba και βιταμίνη C, βάλτε στο πρόγραμμά σας περισσότερη γυμναστική, ώστε να ενδυναμώσετε τους γλουτούς και τους μηρούς σας. Ο Πλούτωνας, θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια να ανανεωθείτε, προβάλλοντας τον πραγματικό σας εαυτό. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα με τις σακούλες κάτω από τα μάτια, η βλεφαροπλαστική μπορεί να σας δώσει τη λύση, όμως μην βιαστείτε να την προγραμματίσετε γι’ αυτόν τον μήνα. Κάντε μάσκες με φυσικά προϊόντα, πριν προβείτε σε πιο ραγδαία λύση.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις αρχές του μήνα θα πρέπει να περιορίσετε τις αρνητικές σκέψεις που σας ακολουθούν και να εστιάσετε στις επιθυμίες σας, αποφεύγοντας την ανάλυση, που στο τέλος σας κουράζει. Η κούραση αυτή, εμφανίζεται και στον ψυχολογικό σας τομέα και μειώνει ένα μέρος της ενέργειά σας. Η κατανάλωση νερού, θα σας βοηθήσει στην καύση του λίπους και των θερμίδων, και θα σας ενυδάτωση ταυτόχρονα. Ο ‘Ήλιος αυτό το μήνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, μπορείτε να αρχίσετε από την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, να αγοράσετε ρούχα και παπούτσια που τονίζουν την θηλυκότητα και τον ερωτισμό σας. Η αυτοπεποίθησή σας, θα ενδυναμωθεί και θα αποκτήσετε έναν άλλο αέρα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Ευνοούνται πολύ αυτό το μήνα, ο καθαρισμός προσώπου και οι θεραπείες με πεπτίδια χαλκού. Αν έχετε ραγάδες που έχουν δημιουργηθεί από τις αυξομειώσεις του βάρους, μπορείτε να προβείτε σε θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα, η οποία βοηθάει στην ανανέωση των ιστών. Χρησιμοποιήστε επίσης κρέμες σώματος, με κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και Aloe vera. Αποφύγετε ενέσιμες θεραπείες αυτό το μήνα, δεν είναι η κατάλληλη περίοδο, απλά μπορείτε να κάνετε μία έρευνα γύρω από το θέμα.

Προγραμματίστε το προσωπικό σας ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας και για περισσότερες πληροφορίες

This post is also available in: English (Αγγλικα) Ελληνικα Français (Γαλλικα)

Close Menu
error: Content is protected! © 2021 Copyright Esoteric.gr | All Rights Reserved.