2106814266 esoteric@esoteric.gr Tymfristoy 17, Halandri Attikis

Αστεροειδής Arachne (Αράχνη)-Γνωρίστε τον αστεροειδή της διαίσθησης και των ονείρων

Ο αστεροειδής Αράχνη ή Arachne 407 όπως είναι η αστρονομική ονομασία του, είναι ένας αστεροειδής που ανακαλύφθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1895 από τον αστρονόμο Max Wolf.

Αστεροειδης Arachne (Αραχνη)-Γνωριστε τον αστεροειδη της διαισθησης και των ονειρων

Ο αστεροειδής Αράχνη ή Arachne 407 όπως είναι η αστρονομική ονομασία του, είναι ένας αστεροειδής που ανακαλύφθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1895 από τον αστρονόμο Max Wolf, και βρίσκεται Κύρια Ζώνη Αστεροειδών ανάμεσα στις τροχιές του Άρη και του Δία.

Η Αράχνη συνδέεται με πολλούς μύθους και παραδόσεις σε κάθε κουλτούρα και πολιτισμό σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες χρόνια τώρα.

Στην Αρχαία Ελληνική μυθολογία η Αράχνη εμφανίζεται σε ένα αρχαίο μύθο όπου μια γυναίκα από τη Λυδία που ονομαζόταν Αράχνη, που είχε μεγάλο χάρισμα στη υφαντική τέχνη, ήταν πολύ περήφανη για τα υφαντά της, έτσι προκάλεσε τη Θεά Αθηνά που ήταν προστάτιδα της τέχνης αυτής σε έναν αγώνα ώστε να αποδείξει ότι το χάρισμα που είχε υπερέβαινε ακόμα και της ίδιας της Θεάς. Αφού ολοκληρώθηκε ο αγώνας, η Θεά Αθηνά δεν μπορούσε να βρει κανένα ψεγάδι στο έργο της Αράχνης που ήταν πολύ καλύτερο από το δικό της, και θύμωσε τόσο που από φθόνο κατέστρεψε το υφαντό της Αράχνης λόγω της ασέβειάς της προς τους Θεούς. Η Αράχνη ένιωσε τέτοια προσβολή και θλίψη που προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της και κρεμάστηκε, η Θεά Αθηνά όμως δεν το επέτρεψε μετέτρεψε το σκοινί από τις κλωστές σε ιστό αράχνης και την ίδια σε αράχνη, καταδικάζοντάς την να υφαίνει πάντα έναν ιστό τόσο όμορφο αλλά και τόσο εύθραυστο.

Οι ιθαγενείς της Αμερικής έχουν μια ιδιαίτερη σύνδεση με την αράχνη αφού στην ιστορία της δημιουργίας του κόσμου, κατά τους Ινδιάνους της φυλής Hopi, είναι η Kokyangviiti, η γυναίκα-αράχνη που είναι η Θεά της γης και δημιούργησε τον κόσμο μαζί με τον Θεό του Ήλιου Tawa ή Taiowa. Στους μύθους της φυλής Navajo, η γυναίκα-αράχνη ή γιαγιά-αράχνη είναι αυτή που δημιούργησε το σύμπαν υφαίνοντας τον ιστό της και δίδαξε τους ανθρώπους την τέχνη της υφαντουργίας. Οι Cherokee την έχουν συνδέσει όχι μόνο με τη δημιουργία του ανθρώπου και του σύμπαντος αλλά και με την προσφορά του φωτός στο κόσμο, σε ένα μύθο αναφέρεται πως η αράχνη είναι αυτή που κατάφερε να φυλακίσει τον Ήλιο μέσα σε πηλό και να τον φέρει στα έμβια όντα από την άλλη πλευρά του σύμπαντος. Σε άλλες φυλές Ιθαγενών της Αμερικής, οι μύθοι λένε πως η αράχνη είναι εκείνη που υφαίνοντας τον ιστό της έμαθε τους ανθρώπους τη γραφή και μετέδωσε τη σοφία της, γι’αυτό και θεωρείται φύλακας των γραμμάτων και της γνώσης.

Στη δυτική Αφρική και στη Καραϊβική, οι μύθοι πάλι παρουσιάζουν την αράχνη με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο, σε κάποιους από τους μύθους αυτών των φυλών έχει το ρόλο ενός ταραχοποιού αλλά και ευφυέστατου Θεού που εξαπατάει τους ανθρώπους και τα άλλα πλάσματα της φύσης για να καταφέρει αυτό που επιθυμεί αλλά και να βοηθήσει τους σκλάβους να κερδίσουν την ελευθερία τους, ενώ σε άλλους είναι εκείνος που δημιούργησε τα πάντα και έφερε την ισορροπία στο κόσμο. Ο Anasi ή Ananse που σημαίνει αράχνη, σε κάποιους από τους μύθους εμφανίζεται σαν άνθρωπος με οκτώ πόδια και σε άλλους σαν αράχνη με ανθρώπινο κεφάλι.

Σε άλλους μύθους απεικονίζεται με μια άλλη της πτυχή, φανερώνεται σαν υφάντρα των ψευδαισθήσεων, των ονείρων, του παρελθόντος και του μέλλοντος.

Βλέπουμε λοιπόν πως οι περισσότεροι μύθοι απεικονίζουν την αράχνη σαν δημιουργική δύναμη του σύμπαντος και του ανθρώπου. Μπορούμε όμως και να διακρίνουμε τις πολύπλευρες πτυχές που κρύβει και τις δυνατότητες που μπορεί να μεταδώσει. Είναι η ψυχή, η σύνδεση του συνειδητού με τον υποσυνείδητο νου και η πολύπλευρη φύση της διαίσθησης.

shutterstock_420572308

Ο αστεροειδής αυτός λοιπόν μπορεί να δείξει πολλά σημαντικά χαρίσματα που μπορεί να έχει μέσα του ένας άνθρωπος, την σύνδεση με το Ακασικό πεδίο, τα όνειρα, τη διαίσθηση, αλλά και πώς να βρει το σωστό δρόμο για να κατακτήσει την ατομική του τελειότητα ισορροπώντας τον συνειδητό με τον υποσυνείδητο νου. Ανάλογα τη θέση και τις όψεις που έχει στο γενέθλιο χάρτη μπορεί να υποδείξει το πώς κάποιος θα μπορέσει να κατανοήσει τα χαρίσματά του, τι είδος οιωνούς παίρνει μέσα από την ονειρική κατάσταση αλλά και πώς να μπορέσει να αποφύγει τις παγίδες που μπορεί να υφαίνονται στη ζωή του με το να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση στη γνώση που υπάρχει στο Ακασικό πεδίο.  Η Αράχνη είναι οι αόρατοι ιστοί που υπάρχουν μέσα και έξω από μας, οι ιστοί της διαίσθησης αλλά και του ψεύδους και των παραισθήσεων συνδέοντας τα πάντα με μια τέλεια αρμονία.

Όπως και η αράχνη θα πρέπει να επιστρέψουμε και πάλι για να ανοικοδομήσουμε τους ιστούς, ενώνοντας τα νημάτων της ζωής μας με το θεϊκό κέντρο μέσα μας.~Ινδιάνικη παροιμία 

 

Βρείτε που βρίσκεται ο Αστεροειδής Arachne (Αράχνη) στον γενέθλιο αστρολογικό σας χάρτη εδώ

Η Αραχνη στα ζωδια

Στον Κριό: Εξάπτει τη διαισθητική ικανότητα και τη φαντασία, μπορεί να τροφοδοτεί αρχέγονα ένστικτά που να έρχονται στο προσκήνιο και να σας ξαφνιάζουν. Η Αράχνη στο Κριό, είναι συνδεδεμένη με τα αρχέτυπα της δημιουργίας και τα όνειρα που έχει το άτομο στη διάρκεια της ζωής του μπορούν να του δείξουν νέες προοπτικές και να τον οδηγήσουν στην τελειότητα μέσω της εσωτερικής γνώσης που έρχεται στο φως. Από μικρή ηλικία τα όνειρα και το ένστικτο είναι πολύ ανεπτυγμένα, δίνοντας στο άτομο μηνύματα για την περαιτέρω εξέλιξη της ζωής του. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει είναι η περίσσεια φωτιά που έχει η Αράχνη σε αυτή τη θέση, και μπορεί να ωθήσει το άτομο να παθιαστεί υπερβολικά κάνοντας παράτολμες κινήσεις που μπορεί να τον οδηγήσουν σε λάθη, αν δεν έχει κατακτήσει ακόμα την γνώση που απαιτείται.

Στον Ταύρο: Σε αυτή τη θέση η Αράχνη βοηθάει πολύ το άτομο στην εκπλήρωση των επιθυμιών του και των στόχων του στη ζωή. Είναι οργανωτική όσον αφορά τον υλικό κόσμο και η διαίσθηση που έχει το άτομο το βοηθάει να αντιμετωπίσει σωστά τις κρίσιμες καταστάσεις και τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο του. Μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει το ψέμα και την υποκρισία. Τα όνειρα ιδιαίτερα μέχρι και τα 16 πρώτα χρόνια της ζωής του, είναι πολύ σημαντικά και πολλές φορές προφητικά. Αν και η έλξη του προς το μυστήριο και το μυστικισμό είναι μεγάλος, μπορεί να αναπτύξει αργότερα κάποιον εσωτερικό φόβο που θα τον κάνει να προσπαθήσει να πατήσει πρώτα γερά στα πόδια του, προτού ασχοληθεί και πάλι σε μεγαλύτερη ηλικία με αυτά. Το μόνο εμπόδιο όταν η Αράχνη είναι σε αυτό το ζώδιο είναι η υπερβολική εστίαση στον υλικό κόσμο, που κάνει το άτομο να απομακρυνθεί από τη εσωτερική γνώση και τη διαίσθησή του.

Στους Διδύμους: Τα όνειρα είναι ιδιαίτερα σημαντικά όταν η Αράχνη είναι στους Διδύμους, το άτομο μπορεί να αποκτήσει γρήγορη και σημαντική γνώση μέσα από τα όνειρα που βλέπει. Σαν παιδί, πολλές φορές λέει πράγματα που οι γονείς του δεν κατανοούν ή τους κάνει να αναρωτηθούν από πού ξέρει ορισμένα πράγματα, όμως ξαφνιάζονται από τη νοημοσύνη και τον τρόπο σκέψης του. Η Αράχνη εδώ δείχνει μεγάλη οξυδέρκεια του πνεύματος και μεγάλο πάθος για τα ιδανικά του, που πολλές φορές μπορεί να τον οδηγήσει  σε λάθος άτομα που θα εκμεταλλευτούν τις προθέσεις του για έναν καλύτερο κόσμο. Το σημαντικό για όποιον γεννιέται σε αυτή τη θέση είναι να βρει τα κατάλληλα άτομα που θα τον οδηγήσουν στην προσωπική του ολοκλήρωση μέσα από τη γνώση και τη φροντίδα.

Στον Καρκίνο: Η ανάπτυξη στη ζωή του ατόμου έρχεται γρήγορα μέσα από τα όνειρα που κάνει και μια ενστικτώδης διαύγεια βοηθάει πολύ στη διάρκεια της ζωής του, ώστε να σταθεροποιηθεί και να ολοκληρώσει τον εαυτό του. Η πρώτη βασική επαφή με τη διαίσθηση του είναι το ένστικτό του και θα πρέπει να το εμπιστεύεται καθημερινά. Με ορισμένες όψεις, δηλώνει μεγάλες θεραπευτικές δυνατότητες που αν εκμεταλλευτούν σωστά από το άτομο μπορεί να θεραπεύσει μεγάλα συναισθηματικά αλλά και σωματικά μπλοκαρίσματα. Η παιδική ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο, μια κακή παιδική ηλικία ή παιδικά τραύματα μπορούν να καθυστερήσουν την πνευματική εξέλιξη του ατόμου ή και να τον κλείσουν στα στενά πλαίσια των υλικών παραδόσεων μη δίνοντας την ευκαιρία να αναπτυχθεί πνευματικά όπως θα μπορούσε. Θα μπορούσε να γίνει ασταθής και ανασφαλείς για τον εαυτό του και τα πιστεύω του. Αν αντιληφθεί τα σημάδια αυτά, θα τα ξεπεράσει σχετικά γρήγορα έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό του, στη διαίσθησή του και τα όνειρα που είναι σημαδιακά για εκείνον, έτσι θα μπορέσει να δημιουργήσει νέες προοπτικές.

arachnee
shutterstock_254775559

Στον Λέοντα: Τα άτομα που έχουν την Αράχνη στο Λέοντα, μπορούν και κατανοούν πολύ εύκολα τους ανθρώπους. Το φυσικό ταλέντο που έχουν να διαχέουν το φως γύρω τους αλλά και να αποκτούν τη γνώση που χρειάζονται τους ευνοεί πολύ ώστε να αναπτυχθούν γρήγορα αλλά και να έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται. Η τάση που έχουν προς το μυστικισμό, τους ωθεί να ασχοληθούν με μεταφυσικά θέματα και τη ψυχολογία γενικότερα κάτι που τους βοηθάει πολύ να μεταφράζουν σωστά τους οιωνούς που παίρνουν μέσα από τα όνειρα που έχουν. Εύκολα θα παλέψει για τα πιστεύω του και θα μπορέσει να αποκτήσει αρκετούς συνοδοιπόρους στη πνευματική του πορεία. Η μεγάλη σύνδεση με το φως που έχει σε αυτή τη θέση η Αράχνη, θα ευνοήσει το άτομο ώστε να φέρει προς τα έξω τη γνώση από το συλλογικό ασυνείδητο και να διαδώσει αυτή τη γνώση στο κόσμο, αν και εύκολα το άτομο μπορεί να χαθεί μέσα σε αυτήν αν δεν παραμερίσει το εγώ του.

Στον Παρθένο: Οι διανοητικές και  προφητικές ικανότητες του ατόμου μέσα από τα όνειρα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες, η ύπνωση μπορεί να καταστήσει το άτομο ικανό να διαχειριστεί την έμφυτη ικανότητά του να διαχειρίζεται σωστά τις ενέργειες και την διαίσθησή του. Με θετικές όψεις μπορεί να χρησιμοποιήσει τη διαίσθησή του προς όφελος του σε κάθε τι που κάνει στη ζωή του και να αναπτύξει τα χαρίσματα που έχει, αν όμως προσβάλλεται το άτομο μπορεί να χάσει την επαφή του με το πνευματικό κόσμο και να αφοσιωθεί σε πιο υλικά πράγματα που θα τον αφήσουν στο τέλος ανολοκλήρωτο πνευματικά. Ένας καλός δάσκαλος είναι πολύ σημαντικός ώστε να καθοδηγηθεί σωστά και να μπορέσει να φτάσει στην ατομική του ολοκλήρωση. Μέχρι και τα 9 του χρόνια, παρατηρεί πολύ κάθε εσωτερική εξέλιξη που έχει όπως και τα όνειρά του, μετά αν δεν έχει την κατάλληλη υποστήριξη μπορεί να εστιάσει σε άλλα πράγματα και να μην αντιλαμβάνεται τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα του και τα σημάδια που του δίνονται μέσα από τα όνειρα.

Στον Ζυγό: Το άτομο ασχολείται με τις εσωτερικές διαδικασίες και πολλές φορές έρχεται σε σύγχυση. Τα όνειρά του μπορεί να του δίνουν σημάδια που δυσκολεύεται να κατανοήσει και έτσι μπερδεύεται πολύ και κάνει βιαστικές επιλογές ή πράξεις. Προσπαθεί να φέρει την αρμονία μέσα του άλλα και στο κόσμο κρατώντας μια ουδέτερη στάση προς ότι δεν μπορεί να εξηγήσει, που πολλές φορές προκύπτει από κάποιον εσωτερικό φόβο που δεν μπορεί να αποβάλλει. Μπορεί να δημιουργήσει εξάρτηση από τις σκέψεις που κάνει και τις απόψεις που έχουν οι άλλοι για εκείνον, όπου καμιά φορά πράττει σαν θύτης και θύμα μαζί. Μη μπορώντας να κατανοήσει το τίμημα που έχει ο δρόμος που έχει επιλέξει μπορεί να μετανιώσει για τη πορεία του αρκετές φορές στη ζωή του, διαλέγοντας κάποιο διαφορετικό πνευματικό μονοπάτι ή τρόπο δράσης.

Στον Σκορπιό: Τα όνειρα όσων έχουν γεννηθεί με την Αράχνη σε αυτή τη θέση, είναι ιδιαίτερα σημαδιακά και μπορούν να ζουν βαθιές εμπειρίες μέσα από τα όνειρά τους. Θα πρέπει να μην τα αγνοούν και να προσπαθούν να βρουν το βαθύτερο νόημα των ονείρων τους που μπορούν να τους οδηγήσουν στη διαλεύκανση της τάσης που έχουν προς τον μυστικισμό αλλά και τα πάθη τους.  Η Αράχνη εδώ προσπαθεί πάντα να διαλευκάνει ότι είναι αβέβαιο και σκοτεινό. Η αυτοθυσία για όσα πιστεύουν αλλά και η ισχυρή τους προσωπικότητα μπορεί να έρθουν εύκολα σε αντίθεση μέσα τους, η ευκαιρία να αποκτήσουν την ισορροπία θα έρθει με την μορφή της γνώσης από τη διαίσθηση και τα όνειρα που έχουν. Το πνευματικό τους μονοπάτι δεν είναι εύκολο και μπορεί να αντιμετωπίσουν αρκετά διλλήματα, αφού θα πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή της διαχείρισης των έντονων ενεργειών που μπορεί και αντιλαμβάνονται. Η ύπνωση μπορεί να φέρει στη επιφάνεια κρυμμένες πτυχές που θα τον βοηθήσει να βρει το κλειδί για την ισορροπία του και την περαιτέρω εξέλιξή του.

Στον Τοξότη: Η Αράχνη εδώ δίνει μια εσωτερική ανάγκη στο άτομο να ασχοληθεί με ότι είναι πνευματικό και ανεξήγητο, τα όνειρα που έχει στη διάρκεια της ζωής του είναι πολύ ζωντανά και παίρνει πολλές πληροφορίες για μελλοντικές καταστάσεις της ζωής του αλλά και σημαντικότερων γεγονότων αλλαγής που θα συμβούν γύρω του. Το σημαντικό είναι να προσχωρήσει κάποιος στη πρακτική εφαρμογή των πεποιθήσεων ή ανακαλύψεων που θα κάνει και να μην αναλωθεί στην μελέτη και την ανάλυση. Οι λύσεις και απαντήσεις που αναζητάει έρχονται μέσα από όνειρα, πρέπει να αφήσει το υποσυνείδητό του να τον οδηγήσει και να μην εστιάσει υπερβολικά σε κάθε τι που τον διεγείρει πνευματικά ώστε να ξεχωρίσει την ιδεολογία από την πρακτική.

Στον Αιγόκερω: Το άτομο πρέπει να επιτρέψει στη διαίσθησή του να εισχωρήσει στη λογική, τα όνειρα αν και είναι σημαντικά πολλές φορές προσπερνιούνται σαν κάτι το ασήμαντο λόγω της λογικής που προσπαθεί να εκλογικεύσει τα πάντα, μην αφήνοντας χώρο για την ανάπτυξη της πνευματικότητας του ατόμου όπου θα μπορούσε να του δώσει σημαντικά κλειδιά για την εξέλιξη του και πορεία του στη ζωή. Εδώ ο συνειδητός νου είναι ισχυρός και φέρνει μεγάλη διαύγεια όμως μάχεται με τον υποσυνείδητο νου, η βαθιά σκέψη και συγκέντρωση που υπάρχει όμως μπορεί να γεφυρώσει κάθε χάσμα και η διόραση να μεταφερθεί από τον υλικό κόσμο και στον πνευματικό. Η πνευματική εξέλιξη κάποιου ατόμου με την Αράχνη στον Αιγόκερω αρχίζει να εμφανίζεται μετά τα 35 του χρόνια, εκτός από ορισμένες όψεις που μπορούν να δείξουν πρόωρη εξέλιξη, τότε παρατηρεί περισσότερο τα όνειρά του και μπορεί να κατανοήσει τα μηνύματα που λαμβάνει από το υποσυνείδητο.

Στον Υδροχόο: Το άτομο μπορεί και κατανοεί εύκολα την σύνδεση που έχουν τα πάντα στο σύμπαν, τους αόρατους ιστούς που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν και έχει άμεση επαφή με τον υποσυνείδητο νου, τόσο που για τον ίδιο πράγματα που για άλλους ανθρώπους είναι τελείως απρόσιτα τα θεωρεί δεδομένα. Η εσωτερική γνώση του δίνει πάντα το προβάδισμα και μπορεί να μεταδώσει τη γνώση αυτή στο κόσμο. Τα όνειρά του τον βοηθούν να εξηγήσει τα οράματα που έχει και κατανοεί το μηχανισμό της φύσης και των ανθρώπων, ώστε να αποκτήσει την εξέλιξη αλλά και την μετάδοση που επιθυμεί με σωστό τρόπο. Με θετικές όψεις μπορεί να αποκωδικοποιήσει τα μυστήρια της ζωής με επιστημονικό τρόπο κάνοντάς τα κατανοητά στο σύνολο, ενώ με αρνητικές θα φέρει πολλά διλλήματα και θα θολώσει τη συνείδηση του ατόμου σε βαθμό να μην μπορέσει να ξεχωρίσει τα όρια της πραγματικότητας.

Στους Ιχθύες: Η Αράχνη σε αυτή τη θέση προσφέρει απλόχερα πνευματική συνειδητοποίηση, τονίσει την διαισθητική σύνδεση και επίγνωση όπως και την κατανόηση του πνευματικού κόσμου. Το άτομο εδώ μπορεί να εστιάσει και να χρησιμοποιήσει τη διαισθητική του σύνδεση με το υποσυνείδητο με πολλαπλούς τρόπους, να τελειοποιηθεί σαν άτομο και να βοηθήσει το σύνολο. Το χάρισμα του οραματισμού και της διόρασης εμφανίζεται από μικρή ηλικία και θα χρειαστεί μεγάλη υποστήριξη ώστε να μην πληγωθεί από τα αρνητικά συναισθήματα ή μηνύματα που πολλές φορές λαμβάνει, αντιθέτως θα πρέπει να μάθει να τα κατανοεί και να τα απομονώνει. Τα όνειρα βοηθάνε πολύ στην πνευματική αφύπνιση του ατόμου δίνοντάς του πληροφορίες και μηνύματα που θα πρέπει να αξιοποιήσει και να μην τον τρομάξουν. Με κάποιες δυσαρμονικές όψεις μπορεί ο φόβος να μην αφήσει το άτομο να εξελιχθεί σωστά και να υπάρξει εσωτερική σύγχυση, που πολλές φορές καταλήγει σε καταθλιπτικές τάσεις και ανικανοποίητα συναισθήματα.

shutterstock_780533857

Σημαντικες Οψεις ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΑΡΑΧΝΗ

shutterstock_414074962

Τρίγωνο ή εξάγωνο με τη Σελήνη

Ευνοεί πολύ τα προφητικά όνειρα και τη διορατική ικανότητα που έχει το άτομο από τη γέννησή του. Η επαφή του με τον πνευματικό κόσμο είναι ουσιαστική και η ενασχόλησή του με τον αποκρυφισμό και τις μαντικές τέχνες μπορούν να τον ολοκληρώσουν και να τις εφαρμόσει με επιτυχία.

 

Τρίγωνο με το Δία

Τα όνειρα είναι πάντα σημαδιακά και η συνείδηση πολύ ανεπτυγμένη, με αυτή την όψη το άτομο θα ασχοληθεί με τον μυστικισμό ακόμα και αν δεν το εξασκήσει, αν και τις περισσότερες φορές δείχνει σίγουρη ενασχόληση με κάποιο επάγγελμα που σχετίζεται με τον πνευματισμό. Μέσω των ονείρων συνδέεται με το Ακασικό πεδίο και μπορεί να αντλήσει μεγάλη γνώση.

 

Εξάγωνο με τον Ερμή:

Μια πολύ αρμονική όψη που χαρίζει απλόχερα στο άτομο ανεπτυγμένες μεταφυσικές ικανότητες και συλλογική σκέψη. Τα όνειρα είναι καθαρά προφητικά, ο οραματισμός και η διόραση εμφανίζονται από πολύ μικρή ηλικία.

 

Αντίθεση με τον Κρόνο:

Το άτομο δεν μπορεί να δει καθαρά τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον μεταφυσικό κόσμο και έτσι είναι εύκολο να προσελκύσει ή να προσελκυσθεί από την αρνητική πλευρά του μυστικισμού. Τα όνειρά του εκφράζουν τις φοβίες του ή αρνητικά συναισθήματα.

 

Τετράγωνο με τον Άρη:

Η παρόρμηση μπορεί να οδηγήσει σε λανθάνουσες καταστάσεις και αδιέξοδα. Δεν μπορεί να εμβαθύνει στα όνειρα που βλέπει, αποκτά πληροφορία και όχι πραγματική γνώση.  Η διαίσθηση και ο οραματισμός συγχέεται με τα πιστεύω και τη φαντασία.

 

 

Είναι σαν οι αράχνες να μοιράζονται ένα αρχαίο μυστικό μαζί μου, και γι ‘αυτό θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μελετώντας το μετάξι της αράχνης.~Cheryl Hayashi

*Το άρθρο “Αστεροειδής Arachne (Αράχνη)” έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό Astra & Όραμα Απριλίου 2016 και στο e-magazine Emeis.gr

Προγραμματίστε το προσωπικό σας ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας και για περισσότερες πληροφορίες

This post is also available in: English (Anglais) Ελληνικα (Grec moderne) Français

Fermer le menu
error: Content is protected! © 2021 Copyright Esoteric.gr | All Rights Reserved.